Hvilken kranboks skal jeg vælge

Ja, sådan stod jeg en dag, da jeg skulle have skiftet min kranboks – hvilken kranboks skal jeg vælge, hvilken en passer, og hvordan finder jeg ud af det. Nu var det heldigvis sådan, at jeg var i en cykel klub, hvor de kunne henvise mig til en hjemmeside der hed danishbike.dk – og at jeg her kunne gå ind på deres kranboks vælger, og at jeg så ville blive guidet igennem til den kranboks der lige passede til min cykel. Som sagt så gjort – og jeg må sige at det var en god guidning jeg fik her – og fik da også både bestilt, købt og monteret min nye kranboks. Jeg var mega glad for at der var nogen der hjalp mig videre med min udfordring, og udover at jeg fik min kranboks, så fik jeg også et godt link til andre cykeldele og udstyr.

Kranboks og keramiske lejer

Jeg tænker at jeg har været inde på en hjemmeside med Danmarks største udvalg af krankbokse og andet udstyr til diverse cykler, og den kranboks jeg fik hjem var af en rigtig god kvalitet til en rimelig pris. Nu har jeg linket liggende som foretrukne, hvis jeg igen skulle have brug for noget til min cykel, for det er ikke sidste gang at jeg handler der. Jeg fik hjælp til at skifte min kranboks – men det var en sådan hjælp, at jeg selv kan gøre det næste gang. Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt, ej heller en gammel rotte som mig.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *