Hvor høster du inspiration til plakater?

Du kan næsten tænke dig til et motiv, og så er der Flotte plakater derude med den slags på, og der er endda de steder, hvor du kan designe din egen plakat, hvor den så bliver trykt for dig, hvis du ikke kan gøre det selv, og måske er du endda så kreativ, at du vil male, tegne eller noget andet den plakat i hånden.
Men med design handler det også bare nogle gange om at komme på et motiv, som man kan sammensætte, eller man kan få andre til at gøre det, hvilket er rart for dem af os, der ikke er så kreative.
Men det handler jo også om at komme på den kreativitet, om man besidder evnerne eller bare skal tænke sig frem til noget, som andre skal gøre for en.
Inspiration kommer sjældent på kommando, men der er heldigvis måder, som man kan hjælpe den på vej, for hvis du ubevidst går og tænker på et motiv til en plakat, så søger din underbevidsthed efter løsninger, selvom du måske ikke lige tænker på det bevidst, og det kan du udnytte til din fordel.

Kom derud, hvor inspirationen til flotte plakater er

For det er som regel noget med at komme derud og derhen, hvor man ser noget andet, end hvad man plejer i det daglige.
De fleste af os bevæger os rundt blandt de samme områder og steder i løbet af de fleste dage, og det stimulerer os ikke på noget stor måde, hvis man ser mere eller mindre de samme ting hele tiden.

Så selv sådan noget som at gå en tur i andet område på et tidspunkt, som man ikke plejer, kan være med til at skabe en stor forskel på ens tankevirksomhed, når man skal komme på noget angående et motiv til en plakat.
Dog skal man også gøre det af lyst, for hvis man presser sig selv til den slags, så kommer man næppe på noget; og hvis man gør, så er det bare noget, hvor man er gået på kompromis med, hvad man gerne ville have, fordi man satte en deadline for sig selv.

Previous Post
Next Post