Minder for livet.

Vi kender alle til at vi gerne vil kunne genskabe minderne.
En måde at gøre det på, er at kontakte en fotograf og få taget nogle professionelle billeder. Hos sanga.dk hjælper vi med at tage billeder til den anledning man har brug for. Det kan være man søger hjælp til at få taget portrætbillede, fordi man skal bruge det i professionel eller privat sammenhæng. En professionel fotograf kan hjælpe med dette men også med at forevige bryllupsminder. I København kan man finde mange professionelle fotografer og sanga.dk er en af mulighederne for at finde en professionel fotograf. Vi hjælper også med at tage professionelle portrætbilleder af medarbejdere i virksomheder, hvad enten det er som enkeltpersoner eller vi snakker et helt team.
Vælg en fotograf i København hvis man gerne vil have taget professionelle billeder. En professionel fotograf vælger de bedste billeder fra brylluppet, så man derefter selv kan sortere i hvilke man vil gemme som et evigt minde.

Et evigt minde

Lad os hjælpe jer med at fejre og mindes kærligheden i billeder. Når man skal giftes er det en særlig begivenhed man ofte gerne vil mindes i mange år fremover. Vi tager fotografier på selve dagen i dialog med brudeparret. Hvilken slags billeder ønsker man og hvor skal de tages? Skal det være i kirken eller på rådhuset? Eller ønsker man billeder taget det sted hvor brylluppet bagefter bliver fejret? Vores professionelle billeder af brudeparret kan også tages i naturen. Det kan fx. være ved vandet eller i en skov. Alt afhængig af brudeparrets ønsker og behov.
En fotograf i København kan også hjælpe med videoproduktion. Sanga.dk er også en film og videoproduktionsvirksomhed, hvor vi hjælper virksomheder med kreativ storytelling gennem bl.a. SoMevideoer samt animationsvideoer. Vi glæder os til at se jer på vores hjemmeside og hjælpe med fotografier.

Previous Post
Next Post