Spar penge på drikkevarer

Shop drikkevarer i Tyskland og spar mange penge

Inflationen er tårnhøj i øjeblikket, og det bliver sværere og sværere at få ens løn til at dække de stigende priser, som vi oplever lige nu, og som ikke ser ud til at falde sådan lige med det samme, desværre!. Heldigvis er der noget, som du kan gøre, og som vil medvirke til, at dine penge kommer til at række længere. Kør til den dansk/tyske grænse og handel ind her så får du noget for pengene. Momsen på varer og serviceydelser er markant lavere i Tyskland, og derfor er priserne langt billigere end herhjemme, så det er bare med at komme afsted, og komme i gang med at spare penge. Shop hos Poetzsch Padborg der er en foretrukken butik for danskere at handle dagligvarer i, her vil du møde et dansktalende hjælpsomt personale, og du vil møde et kæmpe udvalg af alle typer af fødevarer og drikkevarer.

En total win win

Lav eventuelt en hyggelig tur ud at køre til Tyskland, pak en madkurv og stop op i en af små sønderjyske byer og nyd en bid mad sammen. På den måde bliver det til en lille udflugt, hvor I ud over at I får handlet ind og sparet penge, også får tid til at hygge jer, det er da en ren win win.
Måske skal I holde en sommerfest, hvor I skal markere noget særligt, så er det også oplagt at handle særligt drikkevarer i Tyskland, de er virkelig billige både dem med og uden alkohol. Jo masser af danskere kører ofte til Tyskland for at handle ind, og for at spare penge på det dyre husholdningsbudget, og er I ikke kommet med på beatet, ja så er det da bare med at komme i gang. Få råd til mere af det sjove i tilværelsen ved at handle i grænsebutikkerne, det er det smarte at gøre, det er helt sikkert. Man bliver nødt til selv at gøre noget proaktivt, når det kommer til det med at få økonomien til at hænge sammen.

Previous Post
Next Post