Allcreative.dk holdbare og funktionelle løsninger

Det at kunne pakke sine ting forsvarligt og sikkert ind, er enormt vigtigt for mig og min virksomhed – jeg har selv altid været irriteret over, hvis jeg har haft bestilt noget på nettet, og det så ankommer i en ødelagt emballage. Så kan man diskutere om det er virksomheden eller posten der er ansvarlige. Jeg ser det som min opgave, at mine varer kan ankomme uden at blive beskadiget, velvidende om at der kan blive kastet rundt med mine varer. Derfor har jeg været enormt omhyggelig med at vælge den leverandør der skulle levere min emballage til mig. Jeg fik anbefalet allcreative.dk af en i mit netværk, da jeg forhørte mig om, hvem de andre brugte – så jeg tog herefter kontakt til Allcreative.dk for at høre hvad de kunne tilbyde mig.

Emballage er mange ting

Et kig på billedet – for mig en kedelig emballage, men når man så får allcreative til at synliggøre md deres kreative ideer, at det her er en god vare, så bliver der bare solgt flere hen over disken. Så for mig og min virksomhed har det betydet meget for min omsætning, at allcreative.dk har varetaget denne opgave for os. Vores produkter får liv og bliver meget mere indbydende, selvom det er det samme indhold – så om man vil det eller ej, så har ens emballage en stor virkning på vores kunder. Det har været dejligt at sammenarbejde med allcreative.dk for at få lige den emballage der passede til os og vores virksomhed, de kan noget.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *