Automatisering af lange manuelle processer i forbindelse med løn

Der er nogle få ting, du skal gøre for at få automatisk godtgørelse for dit fravær. For det første skal du registrere dit fravær hos din arbejdsgiver. Det kan gøres online eller pr. telefon. Du skal oplyse din arbejdsgiver om dit navn, din adresse og datoerne for dit fravær. For det andet skal du holde en fortegnelse over din arbejdstidsplan og dine fraværsdage. Dette kan gøres via et onlinesystem eller ved at føre en personlig kalender. Endelig skal du give din arbejdsgiver en lægeerklæring, hvis du er fraværende i mere end tre på hinanden følgende dage.

For at få automatisk refusion for dit fravær skal du først registrere dit fravær hos din arbejdsgiver. Det kan gøres online eller pr. telefon. Du skal oplyse din arbejdsgiver om dit navn, din adresse og datoerne for dit fravær. For det andet skal du føre en fortegnelse over din arbejdstid og dine fraværsdage. Dette kan gøres via et onlinesystem eller ved at føre en personlig kalender. Endelig skal du fremlægge en lægeerklæring for din arbejdsgiver, hvis du er fraværende i mere end tre på hinanden følgende dage.

Hvis du følger disse trin, kan du få automatisk godtgørelse for dit fravær. Det kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi og sikre, at du kan tage den fritid, du har brug for.

Lyder det til at være for mange manuelle steps i denne procedure? Så tøv ikke med at skifte til et lønsystem som automatiserer disse processer. Visma Enterprise er en god mulighed for at få de langtrukne manuelle processer automatiseret.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *