Effektiv behandling af strækmærker med Striort

Hvem kan blive behandlet med Striort?

Striort er velegnet til alle – uanset køn og alder. Dog bør der tages hensyn til visse forhold, hvor Striort-behandling ikke anbefales. Dette inkluderer personer, der har gennemgået operation inden for de seneste 6 måneder, lider af visse sygdomme eller ryger meget.

 

Hvad kan behandles med Striort?

Striort kan effektivt behandle alle typer af strækmærker, uanset bredde, farve eller alder. Dette inkluderer strækmærker på maven, lår, baller, nakke, sider/dansehåndtag samt overarme.

 

Hvornår Bør Jeg Behandles?

Det anbefales at gennemgå Striort-behandling i en periode, hvor du har tid til at behandle dine strækmærker morgen og aften derhjemme. Det er også vigtigt, at dine strækmærker ikke er meget røde, da dette kan påvirke behandlingen, især i sommermånederne. Derudover bør din hud ikke udsættes for meget sol, da den ikke må være forbrændt ved behandlingen.

 

Gør Behandlingen Ondt?

Behandlingen virker ved vakuum, hvilket kan føles som en nappende/stikkende fornemmelse. De fleste oplever dog ikke, at det gør ondt. Hvis du har en lav smertetærskel, eller blot vil være på den sikre side, kan du tage et par Panodil eller smøre lidt overfladebedøvelse på 30 minutter før behandlingen.

 

 

Hvordan Kommer Man af Med Strækmærker?

Strækmærker fjernes effektivt og skånsomt med metoden Striort. Denne behandling stimulerer og revitaliserer huden omkring strækmærkerne, hvilket fører til en markant reduktion af dem. Ved hjælp af vakuum trækkes ilt og næringsstoffer op til de ødelagte områder i huden, hvilket fremmer hudens regenerering.

 

Sikker og Skånsom Behandling

Striort-strækmærkebehandlingen er naturlig og yderst effektiv og udnytter kroppens naturlige processer til at stimulere og regenerere huden omkring dine strækmærker. Ingen nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger anvendes i denne behandling. Striort udføres med en kraftig vakuumeffekt, der stimulerer aktiviteten og væksten i området.

 

Før, Under og Efter Behandlingen

Inden behandlingen anbefales det at undgå sol i ugen op til behandlingen og drikke rigeligt med vand. Under behandlingen vil du opleve en behagelig og professionel proces, hvor hvert enkelt strækmærke behandles individuelt. Efter behandlingen kan der være lidt ømhed og rødme, men dette forsvinder typisk efter 7-15 dage. Ved behandlingens afslutning modtager du en æske med virksomme produkter til brug derhjemme i de efterfølgende 30 dage.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *