Er uheldet ude?

Er du så uheldig at have smadret skærmen på din telefon? Uanset om du har Iphone eller Android så kan skærmen heldigvis laves på din telefon, når du skal vælge en forhandler som skal reparere din ødelagte skærm, er det vigtigt du vælger en mobil rep som er professionelle og udelukkende benytter sig af kvalitetsdele til deres reparationer. Alt afhængig af hvilken telefon du har, så varierer tiden af hvor lang tid et skærmskift på telefonen tager. Typisk er det dog klaret inden for et par timer.

Smadret skærm er desværre ikke den eneste måde at ødelægge ens telefon på. På trods af mobilproducenterne lover at deres telefon er mere og mere vand afvisende eller vandtæt, så kan telefonen stadig godt få skader hvis man kommer til at tabe den i toilettet eller glemmer at få den ud af badebukserne inden man hopper i poolen, dette er selvfølgelig rigtigt ærgerligt men heldigvis kan telefonen oftest reddes, hvis man hurtigt får telefonen bragt ind til en mobil reparation.

Ens telefon behøver dog ikke at have været ude for et uheld før man skal forbi en mobil rep. I takt med at man slider på ens telefon bliver ens batteri også med tiden mere og mere slidt, dette resulterer i at telefonen kan holde strøm kortere og kortere tid. En nem og billig løsning på dette ville være at blot skifte batteriet på ens telefon, derved kan telefonen måske holde endnu et par år før du skal ud og købe en ny telefon.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *