Hyld Liverpool med wallstickers

Vi skal ikke begynde på nogen diskussion om, hvilken fodboldklub der er den bedste i verden, men man fornærmer næppe nogle ved at sige, at en af de mere kendte og populære fodboldklubber er den engelske klub Liverpool.
Og de har haft fremtrædende spillere på deres hold, som der også har begået sig på forskellige landshold verden over, så det er ikke bare hvem som helst, der får lov til at spille for dem, og der er mange mennesker, der drømmer om en dag at kunne spille for den klub.
Der er endda dem, for hvem det er utænkeligt at skulle spille for andre klubber, og det er en drøm, der går i opfyldelse, hvis de kommer til at spille for klubben – også selvom det måske bare er i en kort periode.
Og hvis der er noget, som klubben kan bryste sig af, så er det, at de virkelig har dedikerede fans.
Og så er den også meget genkendelig selv for dem, som der ikke går så meget op i fodbold eller sport generelt.

Liverpool wallstickers er til at bemærke

For det første har de deres markante røde farve, og deres logo er heller ikke til at tage fejl af; selvfølgelig er der andre klubber, der også har meget genkendelige farver og maskotter, men Liverpools klub har mange genkendelige tegn.
Blandt dem er der endda det lidt atypiske Liverpool ? never walk alone, der kommer af en gammel sang, der blev et hit i England, og som klubben tog til sig.
Og det siger jo også noget om sammenhold, at man aldrig vil lade en fan vandre alene, så det er blevet noget af et motto for klubben, som man bruger i mange forbindelser.
Så hvis man vil vise ens tilhørsforhold til klubben for dem, som der kender lidt eller meget til klubben, så bør man hænge en wallsticker op med det her motto.
Det bliver lidt et indforstået signal for dem, der kommer på besøg, at man er fan af den her klub, og så kan man hurtigt se, hvem der ellers er fan af klubben.

Previous Post
Next Post