Pantebrev i ejendommen

Står man og har brug for at få nogle kontanter til et eller andet man ønsker sig, og har man friværdi i ens ejendom, så er der en mulighed for at man kan optage et pantebrevslån, da låneudbyderen får pant i ens ejendom, og dermed er sikker på at få sine penge igen. Når lånet så er betalt ud, så aflyses pantebrevet igen. Der er mange mennesker der udnytter denne mulighed, når behovet opstår – er man i tvivl om, hvor meget man kan låne i forhold til den friværdi der er i ens bolig, kan man altid ringe til pantebrev.dk og få råd og vejledning. Man får også en hurtig tilbagemelding hvis man har ansøgt, og det er der jo mange der gerne vil have – jeg er nok en af disse utålmodige kunder, der, når jeg ansøger om et eller andet, så vil jeg da hurtigst muligt have svar på om det kan lade sig gøre, og om jeg skal finde andre veje.

Friværdi er lig med kontanter

Jeg syntes altid det er godt at have en vis friværdi i ens bolig, så jeg altid har den mulighed for at låne penge i form af et Pantebrev, på den måde har jeg jo altid en slags opsparing, som jeg altid kan få omsat til penge. Pantebrev.dk er eksperter indenfor området, og så er de altid billigst. Man skal altid undersøge markedet for hvad ens hus er værd, har huspriserne ændret sig – op eller ned. Ligesom aktierne, markedet kan svinge enormt.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *