Bryg da din egen kaffe

Kaffe er en af de drikkevarer, som folk tilsyneladende har stærke meninger om. Der er dem, der elsker den, og dem, der ikke kan udstå smagen. Jeg er tilfældigvis en af dem, der elsker kaffe. Jeg kunne drikke det hele dagen, hver dag. Og det gør jeg også!

Der er mange måder at lave kaffe på, men min yndlingsmetode er med en fransk presse. Du kan købe dem ret billigt på Amazon, og de findes i alle forskellige størrelser. Jeg har et par forskellige størrelser af pressere, fordi jeg kan lide at lave forskellige mængder kaffe ad gangen.

For at lave kaffe i en fransk presse starter du med at koge vand og hælder det derefter over malene. Man lader det stå i et par minutter og bruger derefter en ske til at skubbe malene ned, så de bliver våde. Derefter sætter du toppen på den franske presse og lader den trække i 4-5 minutter. Derefter bruger du stemplet til at presse kaffen ned og voila! Du har frisk, lækker kaffe!

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *