Tandlæge til børn og voksne

Akut tandlæge til både børn og voksne

Det skal ikke være en dårlig oplevelse at komme til tandlægen – heller ikke for børn. En tandlæge skal kunne yde den bedste behandling, og er der opstået et akut tandproblem, skal det tilses.

Akut tandlæge Østerbro – også behandling til børn

Tandlægen skelner ikke mellem børn og voksne, og hos Tandbro er der plads til alle. Når vi taler om akutte tandproblemer, som skal behandles, er tiden den vigtigste. Børn kan have svært ved at holde smerte ud, og det kan være svært at forklare dem, at et tandlægebesøg kan gøre smerterne mildere. Heldigvis har Tandbro særligt fokus på tandlægeskræk, og det kan hjælpe mange børn, der normalt ikke er så glade for at komme til tandlægen. Vi vil altid lytte til barnet og tage os god tid, så de ikke bliver skræmte ved et besøg hos os.

Akutte tandskader eller tandpine skal tilses

Har du eller dit barn fået et traume eller meget svær tandpine, kan du altid få en tid hos tandlægen akut. Er du i tvivl, om du skal vente til mandag morgen, kan du altid ringe til Tandlægevagten, hvor du kan beskrive dine eller barnets symptomer for en fagperson. De vil hjælpe dig bedst muligt. Vurderer de, at det er bedst, du bliver tilset af en tandlæge, kan du komme til Tandbro akut.

Tryg behandling i rolige omgivelser

Både børn og voksne kan komme til akut tandlæge i en klinik, hvor der er rolige omgivelser og en tryg behandling. Det er der særligt fokus på hos Tandbro.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *