Teknologi udvikler sig hurtigt

Den teknologi, vi har i dag, er så forskellig fra den, som folk havde for bare nogle få årtier siden. Jeg kan huske, at mine bedsteforældre fortalte mig, hvordan de var nødt til at gå på biblioteket for at lave research til skoleprojekter, og hvis de havde brug for at tale med en person, der boede langt væk, skulle de sende et brev og vente på svar. I dag kan man bare slå alt det op, man har brug for, på internettet, og hvis man har brug for at tale med en person på den anden side af jorden, kan man ringe til vedkommende eller endda Facetime med vedkommende.

Ikke kun kommunikationen har ændret sig, men også transporten har ændret sig. Førhen skulle folk rejse i bil eller fly, hvis de skulle et langt væk sted hen, men nu er der så mange forskellige måder at komme rundt på. Man kan tage en bus, et tog, en taxa eller Uber, eller man kan endda bruge noget som Lyft eller Airbnb. Og med opfindelsen af internettet kan du nu bestille fly og hotel online uden at skulle forlade dit hus.

En anden ting, der har ændret sig dramatisk, er den måde, vi underholder os selv på. I stedet for at skulle gå i biografen eller købe en cd kan vi nu se film og tv-serier online eller lytte til musik på vores telefoner eller bærbare computere. Vi kan også spille videospil eller surfe på internettet i timevis uden nogensinde at skulle forlade vores hjem.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *