Terapi tilbydes af clairvoyant – få hjælp til at finde kærligheden til dig selv.

Terapi er din vej til selverkendelse og kærlighed

Om vi vil det eller ej, så kan vi ikke komme udenom vores fortid. Du er nødt til at anerkende og acceptere din fortid på både godt og ondt, hvis noget i din fortid, blokerer og ødelægger din nutid og din fremtid.

Din indre balance bestemmes af din måde at håndtere livet på. For livet kan være hårdt og uretfærdigt. Men hvis du altid går med den tanke, at alt har en årsag og alt hvad der sker i dit liv, er læring til dig. Det gælder også de hjerteknusende oplevelser. Du lærer hele tiden af livet og især, hvis du konstant er opmærksom på din læring.

En clairvoyants terapi vil hjælpe dig til at indse fornuften i denne læring. Clairvoyante har ofte dette livssyn og er meget villige til at give det videre og hjælpe mennesker i deres personlige udvikling.

Terapi vil desuden lære dig altid at holde dig på egen hjemmebane og ikke lade andres projiceringer og negative vibrationer påvirke dig. Du kan nemlig kun styre dine egne tanker og handlinger.

Hvordan kan en clairvoyant hjælpe dig med at finde dig selv?

Ligesom de clairvoyante gerne vil hjælpe dig, så vil åndeverdenen også gerne. En clairvoyant er bindeleddet til hjælperne i åndeverdenen. Hjælp fra åndeverdenen kan være en nødvendighed, hvis dine blokeringer er så sammengroede, at du har svært ved at se og fjerne dem. Nye spændende og positive tankemønstre vil blive givet til dig, så du selv kan arbejde dig videre på din vej til selverkendelse og et godt liv.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *