Hjælp til selvhjælp med Uskyldens Hjerte

Det er ikke alle der tror på det man kalder spiritualitet, måske er det også noget der kommer, hvis livet har været lidt hård ved en og man behøver en hjælpende hånd af en eller anden slags. Dybest inde, så tror jeg på at vi alle har et eller andet vi slås med, og nogle af os vælger så at få hjælp til at løse vores udfordringer med hjælp fra spiritualitet eller terapi eller hvad vi nu hver i sær kan finde giver os mening, når vi skal til at finde vores naturlige væren. Jeg ved ikke med andre, men jeg har da selv haft lavet maskespil mange gange, når jeg har været i forskellige kontekster, bare for at passe ind i flokken – og det fik jeg det bare dårligere og dårligere med, så jeg valgte at få hjælp fra uskyldenshjerte.dk

Om programmering af hjernen

For mig handlede det om at få om programmeret min hjerne til at kunne være den jeg var, når jeg var alene og det hjalp UskyldensHjerte mig med – dels via Reiki healing og Hypnose. Det har været rigtig godt for mig, at få styr på den del, og den dag i dag, er jeg blevet fløjtende lige glad med hvad andre tænker om mig, jeg kan være mig selv uanset hvad og hvem jeg er sammen med – og har da også lært, at hvis dem omkring mig så ikke lige kan lide den ny mig, så skal de ikke være i min kreds mere end højst nødvendigt.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *