Personligt broderet tøj

Der findes rigtig mange ting man kan få broderet sit eget logo eller design på, vi ser ofte T-shirts med et eller andet logo, men villed et ikke være smart, at lave sit eget helt personlige logo på sine ting. Jeg har da selv en cap med et logo fra min tur til Ægypten – men jeg ville da hellere have mit helt unikke og anderledes logo på den. Det selv at kunne designe det man vil have på sit tøj, giver da meget mere end dem som alle andre går rundt med.

Det at få broderet sit eget logo, i netop de farver og stil man vil have, er et must, ihvertfald for mig.

Monogram

Det kunne da være lækkert, hvis jeg kunne få et monogram broderet på noget af mit tøj – sådan et kongeligt et, ville da vække opsigt her i danmark. Så er det jo ikke bare de kongelige, der kan tillade sig at gå med det. Jeg kan også selv lave om på det, og designe mit eget monogram – og tænk at efterskolerne også kan få deres egne t-shirts, med skolens logo på. Jeg er ikke sikker på, at der er mange der ved hvor man kan få sådan noget lavet henne – jeg vidste det for eksempel ikke – jeg har da set skoler og idrætsforeninger i ens trøjer, men det er mere trykt på – men det ser nu bedre ud med de ting der er broderet. Mere eksklusivt end det der bare er trykt på, efter min mening.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *