Ud af stress med kropsterapi

Vi kan alle blive ramt af stress hvis vi ikke passer lidt på i dagligdagens trummerum. Nogle har nemmere ved det end andre, og heldigvis er der så også nogle steder der kan hjælpe en med at komme tilbage på sporet og ud af den negative stress. Jeg selv var en af dem der ikke lige stoppede op før jeg ikke kunne sove og fik hjertebanken, når vækkeuret ringede om morgenen – så var jeg godt klar over at jeg måtte gøre et eller andet, for at jeg ikke skulle miste mit job. Da jeg bor i Hørsholm, var det nærliggende at få min behandling hos Christianshuskropsterapi.dk – og det gjorde jeg fordi, jeg selv er af den opfattelse at mange af de alternative løsninger frem for medicin er både hurtigere og mere effektive.

Spændinger i kroppen og stress

For mig var det godt af være i behandling hos christianshuskropsterapi, og få løst op for alle de spændinger jeg havde pådraget mig gennem min stress periode. Jeg fik udover kropsmassage også nogle samtaler – så vi fandt ud af årsagen til at jeg havde fået stress, så jeg ikke faldt tilbage efter endt behandling. Jeg må sige at de er yderst kompetente og tillidsvækkende. Jeg er glad for at jeg valgte denne løsning til at komme ud af min stress periode, for det at kroppen lige blev løsnet, gav mig også mod på at blive lidt mere aktiv i min dagligdag med motionsdelen efterfølgende. I dag er jeg stress fri, og det uden brug af medicin.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *