Hvad er årsagen til man får diabetes?

Ja, det er der mange gode bud på, og jeg har da ikke lagt skjul på, at kosten spiller en virkelig stor del, hvis man ender med at få en diagnose som diabetes. De 2 typer, den arvelige og den livsstils tillagte. Så kan man jo selv tænke sig til, hvad jeg tænker om dem der har diabetes type 2. rigtig gættet, de er oftest selv skyld i at de har fået diabetes 2, og hvis de ikke selv vil gøre en forandring i deres livsstil eller kost, så vil det koste samfundet rigtig mange penge, og det syntes jeg så ikke er fair, for os andre der passer på vores krop og ikke bare lader stå til, og så lade systemet betale den medicin de skal have. Ja der er en egenbetaling, men det tager den slags mennesker ikke så tungt, de vil hellere tage medicinen end lave om på deres kostvaner og motion.

Bugspytkirtel og diabetes problemer

De to ting hænger åbenbart sammen, i hvert fald, hvis det gælder type 1. Jeg har en veninde, hvis datter fik diagnosen diabetes, og jeg kan huske hun spurgte mig om, hvordan får man diabetes, og jeg måtte blive hende et svar skyldig. Der findes mange alternative metoder til at få hjælp til sin diabetes, hvis man ønsker at gå den alternative vej. Theta behandling er ved at komme på markedet her i Danmark. og jeg kan se at vi lige nu kun har en eneste autoriseret Theta behandler her i landet.

 

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *